Το Πάρκο Amazonas «ΑΜΑΖΟΝΕΣ», ένα δημόσιο πάρκο για τα πουλιά ανάμεσα στα βουνά, είναι πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο είδος πάρκου..

Σχεδόν 20 εκτάρια γης που περιμένουν να σας καλωσορίσουν, γεμάτο οπωροφόρα δέντρα από όλο τον κόσμο, βότανα, φαρμακευτικά και καλλωπιστικά φυτά σε ένα πάρκο διαφορετικό από τους άλλους, όπου η διαμόρφωση του εδάφους και το μικροκλίμα της περιοχής καθιστούν παράδεισο για...

Ζωολογικό Πάρκο με στρουθοκάμηλους, ζώα και μεζεδοπωλείο στην Επισκοπή Ηρακλείου  

To Dinosauria σας καλωσορίζει σε ένα κόσμο που απαρτίζουν δεκάδες δεινόσαυροι της Τριαδικής, Τζουρασικής και Κρητιδικής περιόδου. Πιστά αντίγραφα σκηνικών της εποχής των δεινοσαύρων αλλά και του ανθρώπου του Νεάτερνταλ πραγματικά μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

This is where your experience exploring the Mediterranean sea world begins. Come face to face with hundreds of species and thousands of living organisms. Be fascinated by their behaviour as they reveal the wide variety of shapes, colors, habits and needs of their own world....

Στο δρόμο πηγαίνοντας από το Κοκκίνη Χάνι προς το χωριό της Ανώπολης, βρίσκεται το waterpark WATERCITY, ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε.   

Powered by Nessus Web Services
Κύλιση στην Αρχή